Collecteer mee voor de hersenstichting en het HPP

Van 31 januari tot en met 5 februari 2022 wordt de jaarlijkse hersenstichtingcollecte gehouden, en voor deze collecte is de hersenstichting  op zoek naar collectanten. 


Vanuit het HPP willen we u graag uitnodigen om na te denken om 2 uurtjes vrij te maken in deze week om te collecteren. Als u zich dan ook nog via ons aanmeldt, dan ondersteunt u niet alleen de hersenstichting, maar krijgen wij als HPP ook een bijdrage uit uw collectebus. Daarmee is niet alleen de hersenstichting enorm geholpen, maar ook wij als HPP. 


Tegenwoordig is het ook mogelijk om online te collecteren voor de hersenstichting. Op deze manier hoeft u er de deur niet voor uit en kunt eenvoudig via Whatsapp, Facebook, Linkedin, Twitter of Email uw online collectebus delen met uw vrienden, familie of collega’s. Op deze manier ondersteunt u ons als HPP ook weer.

Als u meer informatie wilt over deze collecte, of als u zich al wilt aanmelden, stuur dan een mail naar Jacques Jullens van het HPP, jacques@jullens.nl

Alvast bedankt!

Heeft u een bijzonder verhaal of wetenschappelijk nieuws over hersenaneurysma’s wat u graag wilt delen? Stuur dan een berichtje naar redactie@hersenaneurysma.nl