Het HPP vraagt uw hulp.

Het Hersenaneurysma Patiënten Platform bedenkt samen met Patiëntenfederatie Nederland, neurologen, neurochirurgen, interventie-radiologen en patiënten manieren om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een mogelijke behandeling van uw ongebarsten hersenaneurysma. Hiervoor maken we een keuzehulp en een video. U kunt hierbij helpen.

Een hersenaneurysma is een zwakke plek in een bloedvat in uw hoofd. Deze plek kan wijder worden. Deze vragenlijst gaat over als de zwakke, wijde plek (nog) niet is gescheurd. Dit noemen we een ongebarsten hersenaneurysma.

Wat is een keuzehulp? Informatie van: www.thuisarts.nl/overzicht/keuzehulpen

Een keuzehulp helpt je nadenken over welke behandeling goed bij je past. Aan het eind van een keuzehulp: 

  • weet je meer over de behandelingen
  • weet je wat de voordelen en nadelen zijn
  • heb je nagedacht over wat belangrijk is voor je

Een keuzehulp zegt niet welke behandeling het beste is voor je. Dat kun je zelf bepalen door de keuzehulp te doen. En door er met je arts over te praten.

Graag horen we welke informatie u en/of uw partner belangrijk vindt bij het maken van een keuze voor een behandeling van uw ongebarsten aneurysma. Dit kunnen we dan meenemen bij het maken van de keuzehulp en video.

U kunt de vragenlijst anoniem (zonder naam) invullen.

Klik HIER voor het vragenformulier.

Heel erg bedankt voor uw medewerking!