Beste medepatiënt of ex-patiënt,

Net als u hebben wij, twee patiënten, een hersenaneurysma en/of een subarachnoïdale bloeding gehad. Dat is iets wat ons leven blijvend beïnvloedt. Negatief, maar zeker ook positief. Die positiviteit hebben we gebruikt om de stichting Hersenaneurysma Patiënten Platform (HPP) op te richten samen met twee partners van patiënten die een subarachnoïdale bloeding (SAB) hebben gehad. Een patiëntenplatform waarin we samen met o.a. professoren, neurologen, (revalidatie-)artsen en andere hulpverleners al deze patiënten een stem willen geven. Niet alleen om gehoord te worden door de wereld om ons heen, maar ook om elkaar onderling te helpen en te steunen. Met verhalen, ervaringen, tips en (h)erkenning.

 

Wilt u dat ook? Dan nodigen we u graag uit voor de patiëntenmiddag op zaterdagmiddag 9 februari 2019 van 14.00-16.00 uur in Isala te Zwolle. Het programma vindt u in deze uitnodiging.

De vorige patiëntenbijeenkomsten in Utrecht, Groningen, Driebergen, Nijmegen, Leiden en Rotterdam bleken een groot succes. Uit de evaluaties van die dagen is gebleken dat er veel behoefte is aan onderling contact. Daarom hebben we daar na de pauze ruim de tijd voor ingelast.

Uw komst naar deze middag - vergezeld door maximaal 1 introducé - is belangrijk. Meld u daarom per email aan met uw naam en de naam van uw introducé die u vergezelt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In onze reactie op uw email vindt u vervolgens de exacte locatie van de patiëntenmiddag in het Isala ziekenhuis te Zwolle. Voor deze middag vragen wij een kleine bijdrage van € 3,- per persoon, gaarne te voldoen bij binnenkomst.

 

Voor meer informatie over hersenaneurysma’ s en SAB kijkt u op www.hersenaneurysma.nl

Mocht u op de hoogte willen blijven van de verrichtingen van het HPP of heeft u een ervaring die u graag wilt delen, laat ons dat dan ook via voorgaand mailadres weten. 

Met vriendelijke groet,
Namens Stichting Hersenaneurysma Patiënten Platform:

Carola Deurwaarder, Jacques Jullens, Reinier van Kuyk, Karin Oostinga, Femke Jullens

Programma Patiëntenmiddag 9 februari 2019

Isala Zwolle

 

13.30 uur Inloop

 

14.00 uur Opening

 

    1. uur Wie zijn wij en wat zijn de toekomstplannen van de stichting 

Hersenaneurysma Patiënten Platform

 

    1. uur  Behandelmogelijkheden van een hersenaneurysma:

Clipping 

neurochirurg dr. D. Nanda

 

14.30 uur Coiling 

neuro-interventieradioloog H.Z. Flach

 

14.45 uur        Revalidatie na een SAB

revalidatiearts dr. A.M.V. Dommisse

                                     

15.00 uur  Pauze

Aansluitend de mogelijkheid om in contact te komen met lotgenoten. Daarvoor zullen meerdere ontmoetingsplekken gecreëerd worden, waar u onder begeleiding van een gespreksleider met elkaar kunt praten.

In en na de pauze zal het boekje ‘van Aneurysma tot Zorg na’ van Dr. Paut Greebe te koop worden aangeboden voor €10,-. De opbrengst gaat naar onderzoek naar hersenaneurysma‘s.

16.00 uur  Afsluiting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats: 

Isala, Dr. van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle. 

De exacte locatie ontvangt u na uw aanmelding.

 

 

 

 

Contactpersoon HPP:

Femke Jullens, 06-42775746