Beste medepatiënt of ex-patiënt,


Net als u hebben wij, drie patiënten, een hersenaneurysma en/of een subarachnoïdale bloeding gehad. Dat is iets wat ons leven blijvend beïnvloedt. Negatief, maar zeker ook positief. Die positiviteit hebben we gebruikt om de stichting Hersenaneurysma Patiënten Platform (HPP) op te richten samen met twee partners van patiënten die een SAB hebben gehad. Een patiëntenplatform waarin we samen met o.a. professoren, neurologen, (revalidatie-)artsen en andere hulpverleners al deze patiënten een stem willen geven. Niet alleen om gehoord te worden door de wereld om ons heen, maar ook om elkaar onderling te helpen en te steunen. Met verhalen, ervaringen, tips en (h)erkenning.
Wilt u dat ook? Dan nodigen we u graag uit voor de patiëntenmiddag op zaterdagmiddag 27 januari 2018 van 14.00-16.00 uur in Nijmegen. Het programma vindt u in deze uitnodiging.
De vorige patiënten bijeenkomsten in Utrecht, Groningen en Driebergen bleken een groot succes. Uit de evaluaties van die dagen is gebleken dat er veel behoefte is aan onderling contact. Daarom hebben we daar na de pauze ruim de tijd voor ingelast.
Uw komst naar deze middag - vergezeld door maximaal 1 introducé - is belangrijk. Meldt u daarom per email aan met uw naam, adres, woonplaats en de naam van uw introducé die u vergezelt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor deze middag vragen wij een kleine bijdrage van € 3,- pp, te voldoen bij binnenkomst.

Voor meer informatie over hersenaneurysma’ s en SAB kijkt u op www.hersenaneurysma.nl

Mocht u op de hoogte willen blijven van de verrichtingen van het HPP of heeft u een verhaal, dat u graag wil delen, laat ons dat dan ook via dit mailadres weten.


Met vriendelijke groet,


Carola Deurwaarder, Ria Reinders, Jacques Jullens, Reinier van Kuyk, Karin Oostinga

Hersenaneurysma Patiënten Platform.

 

Programma Patiëntenmiddag 27-01- 2018

13.30 uur Inloop

14.00 uur Opening

14.05 uur Korte presentaties:
Wie zijn wij: voorstelronde van het Hersenaneurysma Patiënten Platform
De toekomstplannen van de stichting” Hersenaneurysma Patiënten Platform”

14.15 uur: “Hersenaneurysma behandeling; wat zijn de mogelijkheden?
Dr. Jeroen Boogaarts (neurochirurg, Radboudumc)

14.30 uur “Stroomlijnen van zorg voor hersenaneurysma patiënten”
Mw. Harriette Peterssen (verpleegkundig specialist, Radboudumc)

14.45 uur “Onzichtbare gevolgen na een SAB: wat heb je en heb je wat aan revalidatie?
Dr. Frits Lem (revalidatiearts Sint Maartenskliniek)

15.00 uur Pauze
Aansluitend de mogelijkheid om in contact te komen met lotgenoten. Daarvoor zullen meerdere ontmoetingsplekken gecreëerd worden, waar u onder begeleiding van een gespreksleider met elkaar kunt praten.
In en na de pauze zal het boekje “van Aneurysma tot Zorg na” van Dr. Paut Greebe te koop worden aangeboden voor €10. De opbrengst gaat naar onderzoek naar hersenaneurysma ‘s.
16.00 uur Afsluiting

 

 

Plaats:
Radboud UMC
Oranjezaal, achter het restaurant. Route 607

 

 

Contactpersoon:
Reinier van Kuyk tel 0615071731