24 maart 2018

 

Beste medepatiënt of ex-patiënt,

Net als u hebben wij, drie patiënten, een hersenaneurysma en/of een subarachnoïdale bloeding gehad. Dat is iets wat ons leven blijvend beïnvloedt. Negatief, maar zeker ook positief. Die positiviteit hebben we gebruikt om de stichting Hersenaneurysma Patiënten Platform (HPP) op te richten samen met twee partners van patiënten die een SAB hebben gehad. Een patiëntenplatform waarin we samen met o.a. professoren, neurologen, (revalidatie-)artsen en andere hulpverleners al deze patiënten een stem willen geven. Niet alleen om gehoord te worden door de wereld om ons heen, maar ook om elkaar onderling te helpen en te steunen. Met verhalen, ervaringen, tips en (h)erkenning.


Wilt u dat ook? Dan nodigen we u graag uit voor de patiëntenmiddag op zaterdagmiddag 24 maart 2018 van 14.00-16.00 uur in Leiden Het programma vindt u in deze uitnodiging.


De vorige patiënten bijeenkomsten in Utrecht, Groningen, Driebergen en Nijmegen bleken een groot succes. Uit de evaluaties van die dagen is gebleken dat er veel behoefte is aan onderling contact. Daarom hebben we daar na de pauze ruim de tijd voor ingelast.


Uw komst naar deze middag - vergezeld door maximaal 1 introducé - is belangrijk. Meld u daarom per email aan met uw naam, adres, woonplaats en de naam van uw introducé die u vergezelt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor deze middag vragen wij een kleine bijdrage van € 3,- pp, te voldoen bij binnenkomst.

Voor meer informatie over hersenaneurysma’ s en SAB kijkt u op www.hersenaneurysma.nl

Mocht u op de hoogte willen blijven van de verrichtingen van het HPP of heeft u een verhaaldat u graag wil delen, laat ons dat dan ook via dit mailadres weten.

Met vriendelijke groet,

 

Carola Deurwaarder, Ria Reinders, Jacques Jullens, Reinier van Kuyk, Karin Oostinga

Hersenaneurysma Patiënten Platform.

 

Programma Patiëntenmiddag LUMC 24-03-2018

13.30 uur Inloop

14.00 uur Opening

14.05 uur Korte presentaties:
Wie zijn wij: voorstelronde van het Hersenaneurysma Patiënten Platform
De toekomstplannen van de stichting” Hersenaneurysma Patiënten Platform”

14.15 uur “ Een SAB in het LUMC”
Mw T. Visser, (physician assistant)

14.30 uur “Behandelmogelijkheden van een aneurysma”
Drs. P.W.A. Willems, neurochirurg en neurointerventieradioloog.

14.45 uur “ Cognitieve klachten na een subarachnoidale bloeding”
Dr. P. J. Homburg, revalidatiearts,
mw. K. Martens ergotherapeut


15.00 uur Pauze

Aansluitend de mogelijkheid om in contact te komen met lotgenoten. Daarvoor zullen meerdere ontmoetingsplekken gecreëerd worden, waar u onder begeleiding van een gespreksleider met elkaar kunt praten.

In en na de pauze zal het boekje “van Aneurysma tot Zorg na” van Dr. Paut Greebe te koop worden aangeboden voor €10. De opbrengst gaat naar onderzoek naar hersenaneurysma ‘s.


16.00 uur Afsluiting

 

 

Plaats:
LUMC Leiden
collegezaal 4, (route 762, 1e etage)

 

 

Contactpersoon:
Reinier van Kuyk tel 0615071731