UPDATE...

We zitten met de laatste aanmeldingen bijna vol. Als u nog wilt komen, graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beste medepatiënt of ex-patiënt,

Net als u hebben wij, drie patiënten, een hersenaneurysma en/of een subarachnoïdale bloeding gehad. Dat is iets wat ons leven blijvend beïnvloedt. Negatief, maar zeker ook positief. Die positiviteit hebben we gebruikt om de stichting Hersenaneurysma Patiënten Platform (HPP) op te richten samen met twee partners van patiënten die een SAB hebben gehad. Een patiëntenplatform waarin we samen met o.a. professoren, neurologen, (revalidatie-)artsen en andere hulpverleners al deze patiënten een stem willen geven. Niet alleen om gehoord te worden door de wereld om ons heen, maar ook om elkaar onderling te helpen en te steunen. Met verhalen, ervaringen, tips en (h)erkenning.

Wilt u dat ook? Dan nodigen we u graag uit voor de patiëntenmiddag op zaterdagmiddag 10 november 2018 van 13:30-16.00 uur in Amsterdam. Het programma vindt u in deze uitnodiging.

De vorige patiënten bijeenkomsten in Utrecht, Groningen, Driebergen, Nijmegen, Leiden en Rotterdam bleken een groot succes. Uit de evaluaties van die dagen is gebleken dat er veel behoefte is aan onderling contact. Daarom hebben we daar na de pauze ruim de tijd voor ingelast.

Uw komst naar deze middag - vergezeld door maximaal 1 introducé - is belangrijk. Meldt u daarom per email aan met uw naam, en de naam van uw introducé die u vergezelt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor het mogelijk maken van deze middag sponsort het AMC (afdeling neurochirurgie) een bijdrage aan de stichting Hersenaneurysma Patiënten Platform.

 

Voor meer informatie over hersenaneurysma’ s en SAB kijkt u op www.hersenaneurysma.nl.

 

Mocht u op de hoogte willen blijven van de verrichtingen van het HPP of heeft u een verhaal, dat u graag wil delen, laat ons dat dan ook via dit mailadres weten. 

Met vriendelijke groet,

Carola Deurwaarder, Ria Reinders, Jacques Jullens, Reinier van Kuyk, Femke Jullens, Karin Oostinga

Hersenaneurysma Patiënten Platform.

Programma Patiëntenmiddag 10 november 2018

Amsterdam UMC, locatie AMC

 

13.30 uur Inloop

 

14.00 uur Opening

 

14.05 uur Korte presentaties HPP:

 • Wie zijn wij en wat zijn de toekomstplannen van de stichting Hersenaneurysma Patiënten Platform

 

14.15 uur  ‘SAB: wanneer beginnen met behandelen?’

   • Drs. J. Hoogmoed, neurochirurg

 

14.30 uur ‘Hoofdbrekens bij de intensive care behandeling van SAB patiënten’

   • Dr. M. Muller (internist–intensivist)

 

14.45 uur        ‘De hersenbloeding overleefd, hoofdstuk afgesloten of levenslange controle?’

   • Dr. R. van den Berg, interventie-neuroradioloog

                                     

15.00 uur  Pauze

 • Aansluitend de mogelijkheid om in contact te komen met lotgenoten. Daarvoor zullen meerdere ontmoetingsplekken gecreëerd worden, waar u onder begeleiding van een gespreksleider met elkaar kunt praten.
 • In en na de pauze zal het boekje “van Aneurysma tot Zorg na” van Dr. Paut Greebe te koop worden aangeboden voor €10. De opbrengst gaat naar onderzoek naar hersenaneurysma ‘s.

16.00 uur  Afsluiting

 

 

 

 

 

Locatie: Ontvangt u na uw aanmelding

 

 

Contactpersoon HPP:

Reinier van Kuyk, tel: 06-15 07 17 31